Selasa, 26 Agustus 2014

olika annonsko

Online gratis klassificerade webbplatser erbjuder en riskfri, utan kostnad lösning för att marknadsföra ditt företag och sälja produkter och tjänster. Reklam i fria klassificerade webbplatser kan vara tidskrävande och frustrerande om du inte vet hur man framgångsrikt dra nytta av dessa platser. Att känna rätt knep och tips för online gratis annonser kommer att skilja dig från de hundratals som lägger tusentals annonser utan att få några resultat.

Alla fria klassificerade webbplatser är inte skapade lika. Du bör fokusera på några bra platser och lägga upp dina annonser regelbundet i endast dessa platser. Din utgångspunkt är Google-sökning. Gå till google.com och sök efter "gratis platsannonser" och "gratis annonser". Från sökresultatsidor, besök 10 till 15 platser och registrera i dessa webbplatser. Om en webbplats ställer för många frågor under registreringsprocessen, överge platsen och gå till nästa plats. Varför ska du behöva lämna alla dina personuppgifter för webbplatsens fördelar? Bra platser kommer endast att fråga minimala frågor att ställa ditt konto så att du kan redigera, ta bort och förnya dina annonser. Titta även för webbplatser som gör att du kan lägga upp utan registrering.

Skriv en exakt annons med 80 till 100 ord. Skriv om fördelarna med dina produkter och tjänster för annons tittare. Försök att tänka fördelar i form av att generera extra inkomster, förbättra hälsa och relationer och ge en känsla av goda känslor när de använder dina produkter och tjänster.

Skriv en kortfattad, ränteväckande , nyckelord fyllda annonstitel med åtgärder ord som uppmanar läsaren att göra något nu. Om du gör reklam en affiliate produkt och många annonser är också ungefär samma affiliate produkt, skriver annonsrubriken och annonstexten annorlunda än andra så att din annons sticker ut i mängden.

Om du säljer personliga föremål, som begagnade bilar, kameror etc, lämna uppgifter beskrivning av objektet, dess försäljningspris, och dina kontaktuppgifter. Om du gör reklam ett objekt för att göra en vinst, inte försöka sälja dina produkter eller tjänster på den annons behöver. Använd gratis annons ska leda till en annan webbplats eller din affiliate webbplats där du kan ge mer information för att göra en försäljning.

I sekretessbelagda webbplatser är de flesta nya annonser noterade på toppen av annonsökning eller ad notering sidor. Några fria klassificerade webbplatser har betalat premie annonser som visas på toppen av noterings sidor, följt av de gratis annonser. Undvik dessa gratis webbplatser som accepterar premium listor. I fria klassificerade webbplatser, kommer dina annonser att begravas djupt i noteringssidor som flera annonser publiceras i samma kategori. För att hålla dina annonser fräsch och på toppen av listan sidan, förnya dina annonser varje par dagar.

Spamma inte genom att publicera dina annonser i alla kategorier. Skicka bara i ett fåtal relevanta kategorier, helst med hjälp av olika annonskopior och annonstitlar. Om webbplatsen har regionala sektioner, t.ex. US påstår, städer eller länder och ditt mål är att nå varje region, inlägg i 10 till 15 bara regioner. För sökfunktionen på webbplatsen till pickup din annons för visning, behöver du inte att posta i alla tillgängliga regioner. Detta kommer att spara tid.

Använd alltid bilder eller banners i annonserna. Se till att storleken och mått dina bildfiler finns inom områdets acceptabla gränser. Annars kan webbplatsen inte visa dina bilder i annonsen alls. Det finns några gratis webbplatser där du kan skapa dina banners eller så kan du använda dina affiliate banners. Om du använder bilden av en produkt, ta bilden med hjälp av en bra digitalkamera och sedan konvertera bilden till jpeg-format och minska dimensionerna innan uppladdning.

Med hjälp av enkla tekniker som nämns ovan, bör du kunna minimera din online gratis reklam ansträngning och öka svar från dina annonser. Kom ihåg att din annons titel och annonstext ska stå ut med åtgärder ord och bilder. Du bör regelbundet

Tidak ada komentar:

Posting Komentar